Geolinkdump van week 34

De Geolinkdump van deze weekDe handigste, nieuwste, leukste, interessantste, mooiste, eenvoudigste, makkelijkste, kleurrijkste, snelste, meest gebruikte, meest gevonden, meest gezochte, meest bekeken links deze week gevonden op internet met betrekking tot geocaching, GPS en navigatie op een rijtje.

http://userscripts.org/scripts/show/54817
Nieuwe versie van het handige Greasemonkey-script FastGCMenu. Dit script voegt een extra uitklapmenu toe met alle GC-functies op de geocaching.com website.
http://www.geocaching.com/challenges/search.aspx?st=ww
De nieuwe Challenges van Geocaching.com: Love it or Leave it? Er zijn in ieder geval ook Challenges die je overal kunt doen!
http://itunes.apple.com/nl/app/geocaching/id292242503?mt=8
Versie 4.5.5 van de Geocaching app voor de iPhone ondersteunt nu ook “Slechts-op-bezoek” voor trackables. Ondersteuning voor Favoriete punten. Aantal logs per cache is nu onbeperkt. Tenslotte worden bij de geocache details nu ook additionele waypoints van een cache weergegeven.
http://www.telegraaf.nl/digitaal/10411412/__Chipimplantaat_populair_bij_Mexicanen__.html?sn=digitaal
Jezelf laten injecteren met een GPS (RFID-Chip)? Het schijnt populair te zijn in Mexico. De reden is minder te noemen:in dit land vinden de meeste ontvoeringen plaats…

[ad name=”Google Adsense Content”]

This entry was posted in Geolinkdump and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.