Geolinkdump van week 49

De Geolinkdump van deze weekDe handigste, nieuwste, leukste, interessantste, mooiste, eenvoudigste, makkelijkste, kleurrijkste, snelste, meest gebruikte, meest gevonden, meest gezochte, meest bekeken links deze week gevonden op internet met betrekking tot geocaching, GPS en navigatie op een rijtje.

http://itunes.apple.com/nl/app/navfree-gps-live-netherlands/id469881780?mt=8
Navfree GPS Live Netherlands [iTunes] is een gratis app voor iOS en Android voor navigatie die is opgebouwd volgens hetzelfde principe als Wikipedia. Hierdoor is de app gratis, maar minder compleet dan betaalde navigatie.
http://itunes.apple.com/app/huntedapp/id469856477?affId=1380330&mt=8
Je had je zo voorgenomen eens een goed stuk hard te lopen, maar het wil voor geen meter. De schoen knelt, de benen voelen roestig en één blik naar het wolkendek verraadt dat je het ook niet drooghoudt als je verder sport. De iPhone-applicatie Hunted [iTunes] rekent af met die mentaliteit. Het stuurt bloeddorstige honden, een politie-eenheid, een gevechtshelikopter of kannibalen op je af die de achtervolging op je inzetten. Zo moét je wel doorzwoegen.
http://www.pumbo.nl/boek/gsak
Er bestaat een heus GSAK-boek: Voor de beginnende gevorderde. Het boek beschrijft een hoop basis functies die het leven als geocacher een stuk makkelijker maakt.
http://gis-elektrika.blogspot.com/2011/12/you-need-this-visual-tutorial-to-see.html
Gebruik je Google Latitude? Op deze website een handige tutorial om je geschiedenis weer te geven in Google Earth.
http://www.expertgps.com/changes.asp?version=ExpertGPS-4.36
Eris weer een nieuwe versie van ExpertGPS, versie 4.36. Nu met Garmin USB Driver ondersteuning.
http://maps.google.com/help/maps/starthere/index.html
Mooie demo van Google Maps. Deze “Start Here” demo biedt een interactieve rondleiding van de nieuwe overdekte kaarten verkrijgbaar op Android-telefoons en een aantal van de meest populaire andere Google Maps functies.

[ad name=”Google Adsense Content”]

This entry was posted in Geolinkdump and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.