Geolinkdump van week 4

De Geolinkdump van deze weekDe handigste, nieuwste, leukste, interessantste, mooiste, eenvoudigste, makkelijkste, kleurrijkste, snelste, meest gebruikte, meest gevonden, meest gezochte, meest bekeken links deze week gevonden op internet met betrekking tot geocaching, GPS en navigatie op een rijtje.

http://www.gobreadcrumbs.com/en/learn/articles/share/breadcrumbs_gps_wordpress_plugin/
Laat je GPS tracks leven op je eigen blog met de nieuwe Breadcrumbs WordPress plugin. Met de officiële Breadcrumbs WordPress plugin kun je gemakkelijk je GPS-tracks te integreren in uw WordPress blog.
http://www.google.com/intl/nl/earth/index.html
Mashable beschrijft de nieuwste snufjes van Google Earth 6.2 [Download hier]
http://www.mygeomate.com/
GeoMate Jr. bestaat niet meer. HET project om scholen en jeugd naar buiten te krijgen door middel van Geocaching is gestopt.
https://market.android.com/details?id=trackthisout_pro.com
Tracky is een app voor Android. Het is een uitbreiding op de beroemde GoogleMaps app. Er zijn een aantal grote verschillen. Zo heeft Tracky een groot kompas met tal van functies/metertjes, en is de zoekfunctie van Tracky veel krachtiger omdat deze naast de zoekdatabase van Google ook gebruik maakt van de zoekdatabase van Yahoo.
http://gsak.net/board/index.php?s=7f536c61ed326593608e5439cfaffb80&showtopic=21156&st=120&#entry153918
De nieuwe Garmin Geocaching photo functies zijn ook onder de GSAK gebruikers niet onopgemerkt gebleven. Hier een macro om foto’s vanuit GSAK te organiseren op je Garmin.
This entry was posted in Geolinkdump and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.