Google Earth 6.2 vrijgegeven voor Android en iOS

Google heeft zojuist Google Earth version 6.2 voor Android en iOS, en er zijn een aantal leuke en handige features toegevoegd.

KML bestanden openen op je phone of tablet

De populairste toevoeging: KML support! Tijdens het browsen met je telefoon of tablet kunnen KML bestanden nu rechtstreeks geopend worden in Google Earth 6.2.

Ook is de Google Earth Gallery nu beschikbaar. Hier wordt een gallery weergegeven van beschikbare kaarten voor Google Earth. Een simpele klik op de “menu” button in de app, kiezen voor “Earth Gallery”, en de beschikbare items kunnen worden geladen op de iPhone of Android apparaat.

Google Earth 6.2 Android en iOS Gallery

Er zijn een aantal kleinere verbeteringen gemaakt in de navigatie, waardoor het eenvoudiger wordt om je favoriete plaatsen op de wereld te vinden, ook is het makkelijker om 3D gebouwen en objecten weer te geven in deze nieuwe versie van Google Earth.

Speciaal voor de Android gebruikers, is een heuse “share” optie toegevoegd. Kies deze optie in het menu en je kunt snel een schermafbeelding van de huidige weergave in Google Earth delen met je vrienden op Twitter, Facebook en andere Sociale platformen.

Google Earth 6.2 Android en iOS Sharing features

Android gebruikers kunnen deze update nu al vinden in Google Play Android Market.
iOS (iPhone en iPad) gebruikers kunnen deze versie binnenkort verwachten in de iTunes App Store [klik hier voor de huidige versie].

via Google Earth 6.2 released for Android and iOS | Google Earth Blog.

 

[ad name=”Google Adsense Content”]

This entry was posted in Geonieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.