Originele series van geocaches

Vaak worden er originele series van geocaches gelegd. Series caches in die van afstand gezien vreemde, indrukwekkende of vrolijke vormen kunnen aannemen. In het buitenland meestal makkelijker te leggen dan in Nederland, waar geen enkel stukje grond geen eigenaar heeft.
Hieronder een overzicht van enkele gevonden series van traditionals, multi’s of mysteries op de kaart gezien.

Heb je er zelf ook één gevonden?

Serie geocaches in de vorm van PACman In Californië, Verenigde Staten is een serie neergelegd ter ere van 30 jaar PACman. En je raadt het al: in de vorm van de hoofdrolspeler.
Serie geocaches in de vorm van een smiley Vlak naast PACman ligt eveneens in Californië een serie in de vorm van een Smiley.
Serie geocaches in de vorm van het Geocaching logo Zelfs het Geocaching logo is te vinden in de buurt van PACman en Smiley
Serie van geocaches in de vorm van een hart Een bekende is de serie in de vorm van een hart. Gelegd in Utah, Verenigde Staten.
Serie van geocaches in de vorm van "Geocaching" In South Dakota, Verenigde Staten, is “The Geocaching Trail” neergelegd.
Serie geocaches in de vorm van een straaljager In Idaho, Verenigde Staten ligt een serie van multi’s, traditionals en Wherigo’s in de vorm van een heuse straaljager!
Serie van geocaches in de vorm van een ster en een maan Een ster en een maan, langs een lange trail van geocaches in Utah, Verenigde Staten.
Serie geocaches in de vorm van een sluipschutter Wat te denken van sluipschutter?Eveneens te vinden in Utah, Verenigde Staten.
Serie geocaches in de vorm van een franse lelie Er is zelfs een Scouting-symbool van mysteries in Utah. De franse lelie (Fleur-de-lis).
Serie geocaches in de vorm van een symmetrisch vierkant Vlakbij de stad Luxemburg ligt een symmetrisch vierkant van traditionals.
Serie van geocaches in de vorm van een UFO en een alien Een UFO en een Alien aan een zeer lange trail in Nevada, Verenigde Staten
Serie geocaches in de vorm vaneen hyperster Vlakbij Reutlingen, Duitsland, ligt een serie mysteries in de vorm van een zogeheten ‘hyperster’.
Serie van geocaches in de vorm van Geocaching Forever En als afsluiter, wanneer je bij Reutlingen, Duitsland, iets naar links zweeft over de geocachingkaart zie je “Geocaching Forever” in Mysteries!

[ad name=”Google Adsense Content”]

This entry was posted in Geocaching and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Originele series van geocaches

  1. Pingback: Bijzondere serie geocaches: Idaho RailRoad series

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.