Veel kritiek op Apple Maps voor iOS6

Apple Maps iOS6Apple Maps van iOS6 onder vuur

Dat de nieuwe Maps applicatie niet zonder fouten zit, is inmiddels bij iedere Apple iOS6 gebruiker bekend. Veel websites spreken hun schande uit over de onduidelijkheden, foute benamingen en zelfs eilanden die niet eens bestaan, of een aantal kilometer verderop liggen..

Deze website pakt op een ludieke manier uit over Maps van iOS6 in een FAQ. Google Maps brengt het er niet best af. Er is veel te zeggen geweest over de start van Apple met zijn eigen Maps applicatie, maar ook laat Google Maps veel steken vallen!

Op de website van Technobuffalo wordt een vergelijking gemaakt van drie giganten in de “Maps” wereld: Apple vs. Google vs. Bing Maps.

Gelukkig zijn er malloten genoeg in deze internet-wereld die het allemaal even netjes voor je op een rijtje zetten en bijhouden. Voor Apple Maps is de website van The Amazing iOS6 Maps een leuke om af en toe eens te bekijken. Gelukkig is er ook een versie van Google Maps in de vorm van Google Maps Fail.

Kortom: Apple Maps is nog maar net uit, en zit nog vol met kinderziektes, maar is Google Maps ook niet zo begonnen? Had Apple beter kunnen wachten met een eigen App op hun iOS zodat Google alleen maar beter en sterker zou worden? Of hebben ze er juist goed aangedaan hun gebruikers alvast te laten wennen aan het eigen kaartmateriaal en leren ze alleen maar van de kritiek? Fouten in het kaartmateriaal en de applicatie zelf wordt door miljoenen gebruikers waargenomen! Daar kan geen test-team tegenop!

Verwante onderwerpen

This entry was posted in Featured, Geonieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.