Geolinkdump van week 3

De Geolinkdump van deze weekDe handigste, nieuwste, leukste, interessantste, mooiste, eenvoudigste, makkelijkste, kleurrijkste, snelste, meest gebruikte, meest gevonden, meest gezochte, meest bekeken links deze week gevonden op internet met betrekking tot geocaching, GPS en navigatie op een rijtje.

https://foursquare.com/infographics/500million?city=NL
Er wordt veel ingecheckt met Foursquare. Bekijk hier op een kaart waar de laatste drie maanden is ingecheckt: What the last 500,000,000 check-ins look like! (And what they show about the future of Foursquare)
http://www.javawa.nl/gmtk.html
Met JaVaWa GMTK kunt u een backup maken van uw kaarten en deze (op een andere computer) weer terugzetten inclusief de ontgrendelcodes.
http://www.javawa.nl/jdm.html
Ook handig: de JaVaWa Device Manager. Met JaVaWa Device Manager kunt u op eenvoudige wijze de inhoud van uw Garmin toestel en bijbehorende (micro)SD-kaartjes beheren. Het programma voert een uitgebreide controle uit, rapporteert mogelijke conflicten en geeft een schat aan informatie over de kaarten in uw toestel of op uw SD-kaart.
http://www.gpsphotography.com/best-gps-camera-top-10-gps-cameras
Op zoek naar een nieuwe digitale camera? Waarom dan niet gelijk één uitgerust met GPS? Top 10 GPS-Enabled Digital Cameras – 2012
http://www.apartmenttherapy.com/never-get-lost-map-apps-you-can-trust-weekly-smartphone-app-roundup-182576
Handig overzicht van de meest gebruikte Map-Apps voor je smartphone:
Never Get Lost: Map Apps You Can Trust.
http://www.tripmii.com/en/
Wanneer je een reisdagboek bij wilt houden, kan de website van Tripmii je een helpende hand bieden: eenvoudige interface en mogelijkheid voor het toevoegen van foto’s en koppelingen met social media. Tripmii – your Social Travel Blog.

Verwante onderwerpen

This entry was posted in Geolinkdump and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.