Geolinkdump van week 49

GeolinkdumpDe handigste, nieuwste, leukste, interessantste, mooiste, eenvoudigste, makkelijkste, kleurrijkste, snelste, meest gebruikte, meest gevonden, meest gezochte, meest bekeken links deze week gevonden op internet met betrekking tot geocaching, GPS en navigatie op een rijtje!

http://www.piste.io
Altijd al flitsend een piste af willen komen, maar je hebt hoogtevrees? Piste.io brengt daar verandering in en laat je in 3D downhill skiën! Mayrhofen, St. Anton of Zugspitze zijn aanwezig, evenals La Plagne en Chamonix.
https://itunes.apple.com/us/app/arg-tools/id374959430?mt=8
Iedere doorgewinterde geocacher kent natuurlijk de online-tools van Rumkin, maar zou het niet handig zijn deze ook op je iPhone te hebben? De app ARG Tools heeft veel decryptors en encryptors in zich. Een handige app voor in het veld!
http://w3bin.com/websites/letter-substitution-solver
Na even Googlen nog meer websites gevonden waar je online codes kunt kraken. Handig voor Mystery Caches! Bijvoorbeeld het overzicht Letter Substitution Solver Websites
http://www.gearthblog.com/blog/archives/2014/11/large-artwork-in-google-earth.html
Mooie plaatjes in Google Earth. Daar waar landschap over gaat in kunst: Large artwork in Google Earth
http://project-gc.com/Tools/DiscoverTrackables
De jongens van Project-GC hebben een nieuwe functionaliteit: de Discover Trackables-pagina. Hiermee kun je in één keer een lijst met trackables als Discovered loggen.

 

This entry was posted in Geonieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.