Het nieuwe navigeren volgens Garmin

Het nieuwe navigeren volgens GarminHet interactieve HUD concept biedt een blik op hoe een HUD-interface ontworpen door Garmin kan helpen om de handen van de bestuurder aan het stuur en ogen op de weg te houden.

De interface is voorzien van een passieve en een interactieve modus.
De passieve modus presenteert aanpasbare audio, navigatie- of communicatieinformatie net onder het gezichtsveld van de bestuurder. Een eenvoudige en schone interface biedt snel en in een oogopslag de belangrijkste informatie. De navigatie weergave, bijvoorbeeld, kan informatie tonen zoals weergaven knooppunt, rijstrookaanwijzingen, maximum snelheid en veiligheidswaarschuwingen.
De innovatieve bewegingssensor op het stuurwiel activeert een interactieve modus op de HUD die gebruikers in staat stelt om te schakelen tussen de verschillende pagina’s. Met twee stuurwiel knoppen kunnen gebruikers menu-opties selecteren, zoals het starten van een route, bekijken van verkeersinformatie, het wijzigen van een radiozender of een telefoongesprek starten. Gebruikers kunnen presets in elk menu opslaan voor snelle toegang, terwijl de ogen op de weg gericht blijven. Het audio menu, bijvoorbeeld, kan radiostations, afspeellijsten en muzieknummers bevatten.

Via Garmin Blog

This entry was posted in Featured, Geonieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.